Inschrijven

Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe hobby?
Wil je spannende avonturen beleven en toffe spelletjes spelen met leeftijdsgenoten en vrienden? Wil je graag weten hoe het voelt een echte scouts te zijn? Dan staan wij te popelen om jou welkom te heten!

Vanaf 6 jaar of vanaf het eerste leerjaar ben je welkom bij onze groep!
De eerste 3 keer mag je gratis komen proberen en vanaf dan betaal je lidgeld.
Wil je er bij? Vul het onderstaande inschrijvingsformulier in.

Voor verdere vragen kan je een mailtje sturen naar ikwilerbij@gidsensintjan.be of in het onderstaand inschrijvingsformulier bij “opmerkingen”.

Wij wachten je komst in spanning af! Hopelijk tot snel

Ben jij al lid van Gidsen Sint-Jan? Dan hoef je je niet meer opnieuw in te schrijven. Dan hoeft u enkel het inschrijvingsgeld van 51 euro over te schrijven op BE43 7310 2198 2801. Gelieve de naam en tak te vermelden. Voor uw eerste dochter betaalt u 51 euro, vanaf het tweede kind is het slechts 37 euro.

Zijn je gegevens toch gewijzigd? Stuur dan een mailtje naar : groepsadministratie@gidsensintjan.be

De geboortejaren 2015 en 2017 zijn momenteel vol. Als je je dochter wilt inschrijven, stuur dan een e-mail naar groepies@gidsensintjan.be, en dan zullen we je op de wachtlijst plaatsen. We volgen deze lijst nauwlettend en zodra er beschikbare plaatsen zijn, sturen we je een e-mail met verdere informatie. Vergeet niet te vermelden of je dochter al een zusje heeft dat al bij de gidsen is ingeschreven. 

  •