Uitleendienst Diversiteit

Welkom bij onze uitleendienst voor ouders van Gidsen Sint-Jan!

We begrijpen dat het vinden van de juiste uitrusting voor kampen en weekends soms overweldigend kan zijn. Er komt dan namelijk ook veel bij kijken … Welke slaapzak is warm genoeg voor mijn dochter, maar is ook compact genoeg? Of welk matje kan ik het best aankopen? Naast het praktische deel, hangt de keuze ook vaak af van het prijskaartje.

Daarom hebben we deze uitleendienst opgestart om het voor ouders gemakkelijker te maken om de nodige uitrusting voor een kamp, weekend of zelfs een vergadering te verkrijgen. Bij de uitleendienst van Gidsen Sint-Jan kan je beroep doen op verschillende materialen, zoals slaapzakken, matjes, drinkbussen, gamellen, rugzakken, … Op deze manier hoef je geen materiaal aan te kopen die slechts af en toe gebruikt wordt!

Hoe?

Om een goed overzicht te kunnen bewaren, vragen wij om een aanvraag te doen en het volgende formulier in te vullen: https://form.jotform.com/231154592158053

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u meer informatie nodig heeft over onze uitleendienst via groepies@gidsensintjan.be.

Inventaris

Slaapzakken

7

Matjes

2

Fietshelmen

4

Botinnen maat 38

1

Botinnen maat 41

1

Gamellen

2