Planploeg Internationaal

World Scout Jamboree Polen 2027

In 2027 zal Polen het decor zijn van een van de meest spectaculaire en verbindende evenementen voor scouts over de hele wereld: de Wereld Scout Jamboree. Dit evenement, dat eens in de vier jaar plaatsvindt, brengt duizenden scouts van verschillende culturen, achtergronden en nationaliteiten samen voor een onvergetelijke ervaring vol avontuur, vriendschap en uitwisseling van ideeën.

De Wereld Scout Jamboree in 2027 in Polen belooft een gelegenheid te zijn voor jongeren om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe vriendschappen te sluiten en hun horizon te verbreden door deel te nemen aan verschillende activiteiten, workshops en culturele uitwisselingen.

Een internationale jamboree bestaat uit enkele weekends, een mini-kamp, een voorkamp en het uiteindelijke Jamboree kamp. Het voorkamp van een jamboree is een voorbereidend kamp dat voorafgaat aan het eigenlijke evenement, de jamboree zelf. Tijdens het voorkamp komen deelnemers bijeen om elkaar te leren kennen en teambuildingactiviteiten uit te voeren.

Het Voorkamp zal doorgaan vanaf 24/7 tot en met 29/7. De Jamboree zelf zal doorgaan vanaf 30/7/27 tot en met 9/8/27. De data van weekends en het minikamp volgen van zodra bekend.

Planploeg Internationaal

Planploeg Internationaal is opgericht door de leiding van Gidsen Sint-Jan en Scouts 92ste om alle leden te ondersteunen die graag een internationale scoutservaring willen opdoen. Deze evenementen hebben vaak een aanzienlijke prijs, daarom zijn wij er om samen met uw zoon/dochter winstgevende activiteiten te organiseren, zodat we samen deze droom kunnen verwezenlijken.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of ben je al overtuigd en kun je niet wachten om je aan te sluiten bij het internationale team? Aarzel niet en stuur zeker een e-mail naar internationaal@92ste.be.

Opkomende activiteiten PP Internationaal

  • Vlaaienslag zaterdag 13 Januari
  • Pastaslag weekend 4-6 oktober 2024

Klik hier voor meer informatie rond de internationale kampen!