Schriftje

Zondag 06/09 – Overgang
 
Hierbij zullen de tweedejaars kapoenen en de derdejaars kabouters, jonggidsen en gidsen naar hun volgende tak “overgaan”. Dit doen ze door een aantal opdrachten te doen met de andere leden en bij hun oude leidingsploeg. Ook de leden die in hun oude tak blijven, zijn zeker welkom! Elke tak zal op een ander tijdstip beginnen én eindigen zodat we grote menigten vermijden. Wanneer u uw dochter afzet/ophaalt bij de gidsen dient u een mondmasker te dragen en uw dochter dient dit ook te doen als zij afgelopen jaar bij de jonggidsen zat of ouder. Wanneer alle ouders vertrokken zijn, mogen de kinderen hun mondmasker terug afzetten. Gedurende deze vergadering zorgen wij ervoor dat alle gedeelde voorwerpen regelmatig worden ontsmet en dat ook de leden de juiste handhygiëne hanteren.
 
Deze vergadering is voornamelijk gericht op meisjes die reeds lid waren bij gidsen Sint-Jan. Er zal immers weinig tijd zijn om kennismakingsspelletjes te spelen. Kan uw dochter toch niet wachten om al naar de gidsen te komen, dan vragen wij aan u om dit mailtje te beantwoorden met haar naam en leeftijd. Zo kunnen we zelf inschatten of elke tak binnen de opgelegde grootte van 50 personen blijft. Ook zullen alle verloren voorwerpen van de kampen tentoongesteld worden tijdens de overgang. 
 
De shiften van terugkomst en vertrek
 
Kapoenen – start: 14u & einde: 17u 
Kabouters – start: 14u15 & einde: 17u10
Jonggidsen – start: 14u30 & einde: 17u20
Gidsen & jins – start 14u45 & einde: 17u30 
 
Wanneer u meerdere dochters heeft die in verschillende takken zitten, dan vragen wij aan u om met uw andere dochter(s) even te wachten op een veilige afstand tot de volgende shift.
 
 
 
Zaterdag 12/09Jubijan
 
Dit jaar zal er geen bbq zijn maar toveren we onze gidsen om tot een heuse “drive-in cinema”. Hierbij zal u een vak kunnen reserveren waar u met uw gezinsbubbel naar een heus spektakel kunt kijken. Tijdens deze show zal uw dochter haar nieuwe leidingsploeg te weten komen. Ook zullen er drankjes en versnaperingen verkocht worden zodat u zeker geen honger of dorst hoeft te leiden. Het reserveringsformulier zal over enkele dagen online terug te vinden zijn op onze website. Ook wordt u hiervan op de hoogte gesteld via mail. Er zullen drie shows georganiseerd worden van 10u30-12u, 14u- 15u30 en van 19u- 20u30. De plaatsen zijn beperkt dus wees op tijd! 
 
 
Zondag 20/09 – Geen vergadering
Het is geen vergadering omdat de volledige leidingsploeg dan op planningsweekend gaat.
 
 
 
Zondag 27/09 – Vergadering
Zondag gaat de eerste, “échte” vergadering door van 14u-17u. Hierbij vragen wij u om tijdens het afzetten en ophalen steeds de nodige afstand te bewaren en zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 
 
 
Voor de vergaderingen van oktober & november zal hier over enkele weken het schriftje verschijnen met alle informatie over de vergaderingen van elke tak.
 
 
 

Belangrijke data 2020 – 2021

Kapoenen:

  • Kamp: 

Kabouters:

  • Kamp:

Jonggidsen:

  • Kamp:

Gidsen:

  • Kamp: 

Jins: