GEANNULEERD: Gidsenquiz: Soldiers of knowledge

Aandacht, dit is een oproep van levensbelang! The Soldiers of Knowledge hebben je hulp nodig. Op 20 maart reizen wij terug in de tijd naar de periode 40-45. Zo gaan we proberen om met jouw hulp de oorlog te staken. We hebben onderdak voorzien voor iedereen op volgend adres: Koekoekstraat 12-14 Aartselaar.

Vermijd lange wachtrijen en chaos op de straten, begeef je naar onze lokalen vanaf 20u. De eerste vraag die je naar de prijs kan leiden, wordt gesteld om 20u30. Vanaf dan zijn we allen veilig.
Om deel uit te maken van deze bijzondere strijd kan je jouw team inschrijven via dit e-mailadres: gidsenleiding@gidsensintjan.be. (Vermeld bij de inschrijving je eigen naam én ploegnaam).


Jouw peloton mag maximum uit zes soldaten bestaan. In ruil voor de veiligheid en de gezellige avond waarmee je je gedachten kunt verzetten, vragen we 15 euro/ploeg. Geniet van deze geweldige avond en we hopen je 20 maart te zien!