Challenges

Lieve ouders en leden,

De 5 online vergaderingen van maart en april waren ongetwijfeld een groot succes! Jammer genoeg neemt de voorbereiding van een online vergadering veel tijd in beslag waardoor we deze niet kunnen verderzetten tijdens de examenmaanden. Voor mei en juni hebben we dus iets heel anders voor jullie in petto…

Elke zondag kunnen jullie rond 14u00 een grote groepschallenge van ons verwachten, die zal meegedeeld worden via mail en Facebook. Het is de bedoeling dat we allemaal samen deze groepschallenge tot een goed einde proberen te brengen.

Ik geef ter illustratie een voorbeeld: verzamel tegen volgende week allemaal samen minstens 500 foto’s van knuffelberen achter het raam. Concreet zou het dan de bedoeling zijn dat jullie de komende week (wanneer het in jullie planning past) op zoek gaan naar zoveel mogelijk knuffelberen die zich achter het raam verschuilen. Je maakt van alle beren die je tegenkomt een foto en stuurt deze door naar leiding@gidsensintjan.be of je reageert je foto’s onder de Facebookpost. Je hebt hiervoor tijd tot de eerstvolgende zondag 13u00.

Op het einde van de week, met andere woorden de zondag die volgt, delen we jullie om 14u00 mee of we de groepschallenge gehaald hebben of niet. Hierbij volgt er dan ineens een nieuwe challenge en het vervolg kennen we. Zo gaan we door tot en met zondag 21 juni. Als we al onze challenges tot een goed einde hebben kunnen brengen volgt er daarna misschien wel een verrassing…

Omdat we niet willen dat jullie ons te hard moeten missen, heeft de leiding voor jullie ook een extraatje voorzien! Houd hiervoor goed de instagrampagina van de gidsen in het oog, want wie weet krijgen jullie binnenkort wel de kans om een dagje te volgen in het lockdown-leven van de leiding.

Ziezo dit is de planning voor de komende maanden (de planning kan natuurlijk nog veranderen indien de maatregelen plots razendsnel zouden versoepelen maar momenteel gaan we uit van een worstcasescenario)! We hopen dat jullie nog steeds allemaal gezond en wel in jullie kot zitten en dat we jullie snel weer kunnen verwelkomen op de gidsen!

We missen jullie,
De leiding

Facebookgroep: Gidsen Sint-Jan goes online!