Gidsenquiz: Soldiers of Knowledge – Uitverkocht

Aandacht, dit is een oproep van levensbelang! The Soldiers of Knowledge hebben je hulp nodig. Op 17 oktober reizen wij terug in de tijd naar de periode 40-45. Zo gaan we proberen om met jouw hulp de oorlog te staken.
 
We hebben onderdak voorzien voor iedereen op volgend adres: Koekoekstraat 12-14 Aartselaar. Vermijd lange wachtrijen en chaos op de straten, begeef je naar onze lokalen vanaf 19u30. De eerste vraag die je naar de prijs kan leiden, wordt gesteld om 20u. Vanaf dan zijn we allen veilig.
 
Om deel uit te maken van deze bijzondere strijd kan je jouw team inschrijven via volgende link (de plaatsen zijn beperkt!): https://forms.gle/EioWgfReh3WfC3w78
 
Jouw peloton mag maximum uit vier soldaten bestaan. In ruil voor de veiligheid en de gezellige avond waarmee je je gedachten kunt verzetten, vragen we 15 euro/ploeg.
 
Geniet van deze geweldige avond en we hopen je 17 oktober te zien!