Wijnverkoop Jins 2005

De jins zijn al enkele maanden druk in de weer om een centje bij te verdienen voor een onvergetelijk buitenlands kamp. Naar goede gewoonte organiseren ze ook dit jaar een wijnactie om dit avontuur in Portugal en de Azoren te financieren. De online voorverkoop van wijn en cava gaat van start op maandag 14 november en zal eindigen op vrijdag 9 december. Zo kan u uzelf niet alleen voorzien van drank voor de feestdagen, maar kan u ook ‘het steunen van een goed doel’ al van uw goede voornemenslijstje schrappen. Als cadeautje voor de feestdagen en om u niet te diep te laten tasten in uw portefeuille, krijgt u van hen per 6 flessen wijn, 1 fles wijn naar keuze gratis! 

Jullie zijn welkom om jullie bestelling af te halen in de gidsenlokalen (Koekoekstraat 12-14, Aartselaar op vrijdag 16 december tussen 18:00 en 21:00 of op zondag 18 december tussen 16:00 en 18:00. Voor €4 kan u ook kiezen voor een levering aan huis op dezelfde momenten.

Meer informatie over de wijnen en/of bestellen kan via de volgende link: 

https://form.jotform.com/223163540898361 

Alvast bedankt voor uw steun! 

Jins 2005