KaMi Restaurant

Beste ouders, leden, familie, vrienden en vriendinnen…
Ook dit jaar organiseren de kabouters en migi’s van Gidsen Sint-Jan op 28 oktober hun befaamde KaMi Restaurant! Dit om hun kamp te financieren en daarbij uw smaakpapillen te prikkelen. Een klassieke spaghetti bolognaise, smeuïge macaroni of een smakelijke vegetarische spaghetti en als kers op de taart nog hemelse rijstpap: het ideale recept voor een geslaagde maaltijd! U kan zowel tijdens de eerste shift van 12u-15u komen alsook in de avond van 17u-20u.
 
Als het water u nu al in de mond staat, schrijf u dan zeker al in via de volgende link: https://form.jotform.com/222725378905362 .
 
Inschrijven kan tot en met 25 oktober.
 
Wij staan ondertussen al te popelen om jullie te ontvangen! Hopelijk tot dan!
 
De kabouters en migi’s