Kaas & Bier 2024

Beste ouders en leden van Gidsen Sint-Jan

Over ongeveer 1 maand is het zover, Kaas en Bier 2024!

Voor zij die nieuw zijn leggen we het concept graag nog eens uit!

Kaas en bier is een jaarlijks evenement georganiseerd door onze oudervereniging Kalisandra en de leiding. De deuren openen om 17u30 en vervolgens kunnen uw kinderen genieten om 18u00 van leuke spelletjes en een kindermenu. Terwijl de kinderen zich amuseren in de parochiezaal kan u aanschuiven in het leidingslokaal om te smullen van een lekkere vlees-/kaasschotel.

Na het eetfestijn volgen de optredens van de leden die zij hebben voorbereid!

Dit jaar staat alles in thema van het onbewoond eiland waarop de leiding is gestrand. Een avond vol plezier, lekker eten en spetterende optredens! Inschrijven kan tot en met 4 maart via deze link. 

 

https://form.jotform.com/240432202068343

 

De leiding kan haast niet wachten en zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Omdat de leiding niet alleen kan geraken af een onbewoond eiland vragen we hulp. Helpende handen tijdens ons evenement zouden we enorm appreciëren! Als u zich geroepen voelt kan u dit aanduiden in het formulier.

Tot snel!

Met avontuurlijke groeten

De leiding